Ryhdy vuokraajaksi!!!

Etsimme yhteistyökumppaneita ympäri suomen perävaunujen ja paljujen vuokraajiksi.

Tarjoamme täyden tuen vuokrauksen helpottamiseksi. Keskitämme markkinointimme alueille, joissa kumppanimme tuotteita vuokraa. Lisäksi listaamme verkkosivuillamme vuokraajat kaupunkikohtaisesti.

Vuokrausbisnes on kannattavaa!

Tiesitkö, että vuokrausbisnes on kannattavaa, jos et etsi pikaista tuloa? Esimerkiksi kuomullisen perävaunun vuokraukseen vaaditaan n. 50 vuokrauspäivää, että kaikki kulut (Vaunu + toimitus + vakuutus) on maksettu.

Paljujen kohdalla n. 22 viikonloppuvuokrausta (PE – LA) saa kattamaan sijoitetun rahan.

Kenelle vuokrausbisnes sopii?

Vuokrausbisnes sopii niin yksityisille henkilöille, kuin yrityksille, jotka haluavat lisätuloa. Lisäksi perävaunun ja perävaunullisen paljun markkina-arvo ei laske paljoa esimerkiksi autoihin verrattuna.

Kauttamme saat sekä perävaunun, että perävaunullisen paljun kotiin toimitettuna, katso toimitushinnat täältä. Lisäksi 100 euron lisähinnasta hoidamme teipit teippauksineen sekä perävaunuun, että perävaunulliseen paljuun.

Toimitus:

Toimitamme perävaunuja ja perävaunullisia paljuja ympäri Suomen, pohjoista Lappia lukuunottamatta.

Toimitusajat perävaunujen suhteen on 3-6 vuorokautta ja paljuissa 8 viikkoa. Pidämme paljujen toimitusajan kahdeksassa viikossa suosion vuoksi. Toimitus voi olla nopeampikin. Kaikki perävaunut ja paljut toimitetaan suoraan tehtaalta!

Valikoimamme:

Tutustu kuomullisiin perävaunuihin täälä.

Tutustu paljuihimme täälä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Sähköpostitse: karrymyynti@gmail.com

Live-Chatissamme (auki joka päivä 10:00 – 22:00)

Tai lähetä viestiä alla olevalla lomakkeella!